Just Because!

Премиера:
05/10/2017г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
23 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Pine Jam
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Romance, Drama, Slice of Life, School
Продуценти:
Sotsu, AT-X, BS Fuji, NBCUniversal Entertainment Japan, Tokyo MX, Moonbell, INCS toenter

Поредната учебна година е към своя край и третокурсниците се движат неотклонно към следващото си важно събитие – дипломирането. Сред тях са Мио Натсуме (Mio Natsume), момиче, натоварено с неспирни чувства; Хазуки Морикауа (Hazuki Morikawa), член на концертната група, но дистанциран от останалите; и Харуто Соума (Haruto Souma), атлет, обсебен от бейзбола. Докато второкурсничката Ена Комия (Ena Komiya) се опитва да съживи клуба по фотография, заради предишната си слава, тя отказва клубът да бъде разпуснат. Въпреки че на тази група ѝ липсва силна връзка помежду им, техните животи внезапно пресичат пътищата си с пристигането на нов ученик.

Прехвърлянето на ученици, които скоро ще завършат е необичайно, но както обикновено това е бизнес за Еита Изуми (Eita Izumi). Заради работата на баща си той, той никога не е оставал на едно място за дълго. Но за негов късмет, скорошното им преместване връща Еита в родния му град за последната му учебна година. За добро или лошо, това също разпалва искрите на старите взаимоотношение, които е оставил в миналото.

С и без това тревогите около наближаването на завършването, внезапното пристигане на Еита носи рязък край на безгрижните дни за тези ученици. Отдавна забравени спомени, дълбоко заровени чувства, вдъхновяващи нови страсти – всичко изплува на повърхността през техния сладко-горчив последен семестър.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾