Just Because!

Поредната учебна година е към своя край и третокурсниците се движат неотклонно към следващото си важно събитие – дипломирането. Сред тях са Мио Натсуме (Mio Natsume), момиче, натоварено с неспирни чувства; Хазуки Морикауа (Hazuki Morikawa), член на концертната група, но дистанциран от останалите; и Харуто Соума (Haruto Souma), атлет, обсебен от бейзбола. Докато второкурсничката Ена Комия (Ena Komiya) се опитва да съживи клуба по фотография, заради предишната си слава, тя отказва клубът да бъде разпуснат. Въпреки че на тази група ѝ липсва силна връзка помежду им, техните животи внезапно пресичат пътищата си с пристигането на нов ученик.

Прехвърлянето на ученици, които скоро ще завършат е необичайно, но както обикновено това е бизнес за Еита Изуми (Eita Izumi). Заради работата на баща си той, той никога не е оставал на едно място за дълго. Но за негов късмет, скорошното им преместване връща Еита в родния му град за последната му учебна година. За добро или лошо, това също разпалва искрите на старите взаимоотношение, които е оставил в миналото.

С и без това тревогите около наближаването на завършването, внезапното пристигане на Еита носи рязък край на безгрижните дни за тези ученици. Отдавна забравени спомени, дълбоко заровени чувства, вдъхновяващи нови страсти – всичко изплува на повърхността през техния сладко-горчив последен семестър.

Трейлър

За да изгледате всички 2 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

За хората, които чакат новите епизоди смятам да ги преведа всичките и тогава да ги кача наведнъж след около седмица и половина

Въпрос? Не че давам зор и не се оплаквам а само питам кога смяташ да преведеш епизодите?

аз епизодите съм ги превел почти всичките ама проблема е че не съм си в софия на компа и не мога да ги кача и чак септември ще ги кача

Добре ще чакаме 😇 Благодарим предварително

Най-накрая някой да се вземе в ръце и да го почне благодаря! 🙌

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах