Junjou Romantica 3

純情ロマンチカ 3

Премиера:
09/07/2015г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Studio Deen
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Romance, Shounen Ai, Drama, Comedy
Продуценти:
Frontier Works, Lantis, Kadokawa Shoten, Romantica club !!

След като живеят заедно в продължение на три години, отношенията между Мисаки Такахаши (Misaki Takahashi) и Акихико "Усаги" Усами (Akihiko "Usagi" Usami) се развиват гладко. Въпреки това, всички здрави връзки имат проблеми, а техните тепърва започват. С нов съперник на хоризонта, Усаги започва да се съмнява в чувствата на Мисаки към него.

Междувременно, Рюичиро Исака (Ryuichirou Isaka) винаги е обичал да се меси в любовния живот на Мисаки и Усаги, но неговият собствен никога не е бил като по вода - Исака и секретаря му Каору Асахина (Kaoru Asahina) се срещат от няколко години, но Асахина предпочита да държи професионалния живот настрана от личния, което често води до разногласия между двамата.

Що се отнася до Новаки Кусама (Nowaki Kusama) и Хироки Камиджо (Hiroki Kamijou), сега, когато най-накрая полагат основите на кариерите си, започват да се виждат все по-рядко. Времето, което прекарват заедно, намалява, а съмненията и несигурността заплашват да се промъкнат между тях. От друга страна, 17-годишната разлика във възрастта между Шинобу Такацуки (Shinobu Takatsuki) и Йо Мияги (You Miyagi) винаги е била пречка в отношенията им, но с течение на времето те научават все повече един за друг, а тяхната съвест се обажда все по-рядко.

Любимите двойки на Junjou Romantica, Junjou Egoist и Junjou Terrorist се завръщат отново, този път с ново попълнение: Junjou Mistake!

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾