Junjou Romantica

純情ロマンチカ

Премиера:
11/04/2008г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Studio Deen
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Romance, Shounen Ai, Drama, Comedy
Продуценти:
Frontier Works, Kadokawa Shoten, Memory-Tech, Romantica club !!

Мисаки Такахаши (Misaki Takahashi) е обикновен студент в гимназията, който се приготвя за пробните си изпити за университета. С цел да намали стреса от цялото учене (или поне се надява това да се случи), той приема помощта, предложена му от по-големия брат на най-добрия си приятел, който също така е и известен автор - Акихико Усами (Akihiko Usami). Но Мисаки е на път да разбере, че книгите на Усами са от доста неприличен жанр и че може би нещо подобно започва да се пробужда и в неговото съзнанието.

Junjou Romantica също проследява и историята на други две други двойки, които са пряко свързани с „Романтиката“ на Мисаки и Усами.

„Егоист“ (Egoist) показва страстната, но също така и сложна връзка, между университетския професор Хироки Камижо (Hiroki Kamijou) (чийто живот е достигнал дъното на отчаянието) и педиатъра Ноуаки Кусама (Nowaki Kusama), който се влюбва от пръв поглед в Хироки и е готов да направи всичко, за бъде той щастлив.

Третата история „Терорист“ (Terrorist) показва колко импулсивна може да стане любовта, когато богатия 18-годишен Шинобу Такацки (Shanobu Takatsuki) открива, че желае нещо, което трудно може да има - професора по литература, Ю Мияги (You Miyagi).

Има страст, която се спотайва между тези три двойки, опитвайки се да постигнат целите в живота, докато междувременно попадат на изкусителността и гнева на техните партньори.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾