Joker game

ジョーカー・ゲーム

С Втората световна война, спотайваща се в ъгъла, разузнаването за социалното и икономическо положение на другите страни се превръща в ценно преимущество. В резултат на това, Япония създава нова шпионска организация, известна като „Агенция D“, за да получи именно това оръжие.

Под командването на подполковник Юки (Yuuki) са назначени осем агента, които да се доберат и наблюдават някои от най-силните страни и да предават всички подробности около развитието им във войната. За да изпълнят тази опасна задача, тези хора трябва да тренират телата си да оцеляват в екстремни условия и да изучат множество области като комуникации и езици. Най-голямата им сила обаче се състои в способността им да манипулират хората, за да получат необходимата информация, която да даде на нацията им предимството, което така усилено желаят.

Трейлър

За да изгледате всички 12 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Много ми хареса! 10/10 препоръчвам!

Анимето като сюжет не бе това което очаквах очаквах нещо като ID:Inventet мистерия или задача около която се развива всичко и трагедията на главния герой която се разкрива. За щастие не бе така хареса ми вложената реалност в анимето и това че човек е готов на всичко дори да предаде страната си и да убива само за да спаси семейството си или само да си начеше егото. Надявам се за в бъдеще да се правят такива анимета а пък ако има още и аз мен ги знам ги казвайте разбира се ако не ви е домързяло да прочетете коментара.

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах