JoJo no Kimyou na Bouken: Stone Ocean Part 2

ジョジョの奇妙な冒険 ストーンオーシャン

Премиера:
01/09/2022г.
Тип:
ONA
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
R-17+ (Насилие и ругатни)
Студио:
David Production
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Shounen, Adventure
Продуценти:
Shueisha

Насладете се на продължението на JoJo no Kimyou na Bouken Part 6: Stone Ocean!

Хвърлена в изолатор след смел опит за спасяване, Джолийн Куджо (Jolyne Kuujou) се бори да разкрие зловещия заговор на „Бялата змия“ - вражески стенд, чийто мистериозен притежател остава неизвестен за нея.

Ползвателят на „Бялата змия“ всъщност е Енрико Пучи (Enrico Pucci), свещеник и капелан на затвора на улица „Зелен делфин“. Пучи споделя дълбока връзка със злодей, който някога е измъчвал кръвната линия Джостар (Joestar), което прави враждата му с Джолийн и нейния баща, Джотаро (Joutarou), лична. Решен да изпълни съкровения план на покойния си приятел, Пучи използва затвора и неговите обитатели, за да изпълни гнусните си планове.

Подпомагана от съкилийници като Ермес Костело (Ermes Costello) и Фу Файтърс (Foo Fighters), Джолийн се сражава с няколко вражески Стенд ползватели. Тъй като последиците от заговора на Пучи се разпространяват извън пределите на затвора и започват да заплашват останалата част от света, Джолийн приема семейната си линия и рискува живота си, за да сложи край на това зло.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾