Jikan no Shihaisha

時間の支配者

Английско заглавие:
Chronos Ruler
Премиера:
08/07/2017г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
13
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Project No.9
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Shounen, Supernatural
Продуценти:
Lantis, NBCUniversal Entertainment Japan

Подобно на мнозина от класа ѝ, Коюки Хонда (Koyuki Honda) очаква с нетърпение церемонията по своето дипломиране. Въпреки това, докато нейните връсници имат семейство, което да поканят, Коюки си няма никого, след като единственият в семейството ѝ - нейният брат - умира преди години. Докато е на посещение на гроба му, тя се попада на двамата брата Кири (Kiri) и Виктор Путин (Victor Putin), докато преследват странно създание. Те се опитват да я убедят, че са просто актьори, които снимат филм. Виктор обаче привлича вниманието на Коюки към старата легенда на часовниковата кула на гробището - ако отправите желание под нея в полунощ на пълна луна, то времето ще се върне назад, позволявайки на някой да си върне това, което е изгубил.

Решена да направи ритуала, младото момиче научава ужасяваща истина - легендата е хитрина на демоните „Хоролози“, които крадат времето на хората. Докато са привлечени от съжаление към нея, Виктор използва Коюки като примамка, за да примамят демон в кулата. Кири и Виктор ѝ обясняват, че са Chronos Rulers, воини, които се борят срещу Хоролозите, използвайки „Клетвата на времето“ - предмет, позволяващ им да ускоряват или забавят времето.

С унищожението на демона и предотвратяването на кризата, Коюки вече може да продължи пътя си, освободена от всякакви съжаления. Тя обаче не е единствения човек със стаена скръб. Двете момчета трябва да продължат да търсят Хоролози, за да гарантират безопасността на човечеството.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾