Animes Portal няма и никога няма да има официален DISCORD сървър! Всички съществуващи такива се представят за нас без наше позволение!

Jigoku Shoujo Mitsuganae

地獄少女 三鼎

След събитията от Jigoku Shoujo Futakomori, Аи Енма (Ai Enma) или Hell Girl безследно изчезва. Бившите ѝ спътници решават да водят нормален живот, докато тяхната отсъстваща господарка не се завръща при тях с нова компания и то по начин, който никой от тях не би предвидил.

Юзуки Микаге (Yuzuki Mikage) е нормална ученичка, която скоро започва да разбира Hell Girl на по-интимно ниво. По време на замечтан транс във ваната, Аи целува Юзуки и я обладава. Затова когато приятелката на Юзуки решава да напише името на учителя им в уеб сайта „Кореспонденция с Ада“, Аи използва тялото на Юзуки, за да изпълни собствената си задача да вкара душата на учителя в ада. Юзуки е обезпокоена от новите си обстоятелства, чудейки се защо е избрана да продължи делото на Аи. За нейно съжаление, Hell Girl и нейните подчинени възобновяват работата на „Кореспонденция с Ада“, завличайки младото момиче на едно пътешествие към самите дебри на ада.

Трейлър

  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах