Jashin-chan Dropkick

邪神ちゃんドロップキック

Английско заглавие:
Dropkick On My Devil!
Премиера:
10/07/2018г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
11
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
23 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Nomad
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Supernatural, Comedy
Продуценти:
BS Fuji, Strawberry Meets Pictures, Hokkaido Cultural Broadcasting, Kanetsu Investment, BookLive, ibis Capital Partners, Global Solutions, Y&N Brothers

Демонът Джашин-чан (Jashin-chan) е призована на Земята от окултната Юрине Ханазоно (Yurine Hanazono). За съжаление последната не знае как точно да изпрати призования демон обратно в Ада. Заседнала на това непознато място, Джашин трябва да споделя апартамента на призователката си като съквартирантки.

Единственият начин да се върне би било да убие призоваващия я, но това е по-лесно да се каже, отколкото да се изпълни... особено когато говорим за некадърен демон. Тъй като Джашин е безсмъртна и може да регенерира тялото си, Юрине не се колебае да я атакува с набор от оръжия, наказвайки я по зловещ начин за злите ѝ схеми. Потърпевшата пък е често посещавана от своите демонски приятелки, които изобщо не одобряват плановете ѝ за убийство - добродушната Горгона Медуза (Gorgon Medusa) и енергичния минотавър Миносу (Minosu), която изглежда много по-добре възпитана.

Jashin-chan Dropkick е комедия, фокусираща се върху двете неохотни съквартирантки и техните странни лудости, докато се справят с връзката си на котка и мишка.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾