Jashin-chan Dropkick

邪神ちゃんドロップキック

Демонът Джашин-чан (Jashin-chan) е призована на Земята от окултната Юрине Ханазоно (Yurine Hanazono). За съжаление последната не знае как точно да изпрати призования демон обратно в Ада. Заседнала на това непознато място, Джашин трябва да споделя апартамента на призователката си като съквартирантки.

Единственият начин да се върне би било да убие призоваващия я, но това е по-лесно да се каже, отколкото да се изпълни... особено когато говорим за некадърен демон. Тъй като Джашин е безсмъртна и може да регенерира тялото си, Юрине не се колебае да я атакува с набор от оръжия, наказвайки я по зловещ начин за злите ѝ схеми. Потърпевшата пък е често посещавана от своите демонски приятелки, които изобщо не одобряват плановете ѝ за убийство - добродушната Горгона Медуза (Gorgon Medusa) и енергичния минотавър Миносу (Minosu), която изглежда много по-добре възпитана.

Jashin-chan Dropkick е комедия, фокусираща се върху двете неохотни съквартирантки и техните странни лудости, докато се справят с връзката си на котка и мишка.

Трейлър

  • Добави в ...

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾