Itai no wa Iya nano de Bougyoryoku ni Kyokufuri Shitai to Omoimasu.

痛いのは嫌なので防御力に極振りしたいと思います。

Английско заглавие:
BOFURI: I Don't Want to Get Hurt, so I'll Max Out My Defense.
Премиера:
08/01/2020г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
23 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Silver Link.
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Fantasy, Sci-Fi, Adventure, Comedy

След ентусиазирана покана на свой приятел, Каеде Хонджо (Kaede Honjou) неохотно се съгласява да опита известната в Япония VRMMO игра New World Online. Назовавайки новия си аватар Мейпъл (Maple), тя се впуска в едно ново приключение. Тъй като е напълно боса в този тип игри, тя разпределя всичките си точки във виталност, надявайки се да не пострада. Без нито една точка в останалите си характеристики, Мейпъл има изключително висока защита, но не може да се движи бързо или да напада.

Решението ѝ обаче не се оказва грешно. Благодарение на високото си ниво на защита, Мейпъл придобива непобедими умения като Тотална защита, Имунитет срещу отрови и Поглъщане от други. Тези умения, заедно с невероятно мощните предмети, които получава, ѝ позволяват да унищожава повечето си врагове с един замах. След едва няколко дни на игра, нейният онлайн аватар вече се е класирал на трето място в събитие на сървъра, спечелвайки си репутация на играч, който е едновременно непоколебим и абсурдно мощен.

Въпреки, че има свръхсилен герой, Каеде има какво да научи. Докато напредва в играта, тя среща нови приятели и познати, помагайки ѝ да завърши нови нива и събития. През всичките си приключения, тя може дори да придобие умения, които надхвърлят дори най-добрите ѝ очаквания.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾