Isshuukan Friends.

一週間フレンズ。

Английско заглавие:
One Week Friends
Премиера:
07/04/2014г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
23 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Brain's Base
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Shounen, Slice of Life, Comedy, School
Продуценти:
Nihon Ad Systems, Pony Canyon, DAX Production, TOHO animation

Шестнадесетгодишният Юки Хасе (Yuuki Hase) най-накрая намира смелостта да говори с тайната си любов и да я попита дали искат да станат приятели. Избраното момиче, Каори Фуджимия (Kaori Fujimiya), е тихо и резервирано момиче, която страни от всички и не му спестява същото, което казва на всички останали.

Минава известно време и Юки я намира да похапва обяда си на покрива, където се усамотява през междучасията. Той решава да започне да се среща с Каори всеки ден, с надеждата да започне да я разбира по-добре. Колкото повече време прекарват заедно, толкова повече младото момиче започва да се отваря пред него. Въпреки това, към края на седмицата, тя отново започва да го отблъсква. Този път му разкрива причината за студеното отношение на момичето - в края на седмицата, нейните спомени за близки, без тези за семейството ѝ, са заличени от паметта ѝ завинаги. Заради инцидент в средното училище, някога популярната и мила Каори вече не е в състояние да се сприятелява с когото и да е, страхувайки се, че ще нарани скъпи за нея хора.

Решен да ѝ стане приятел за повече от седмица, Юки я пита един и същи въпрос всеки понеделник - „Би ли искала да сме приятели?“ - защото дълбоко в себе си знае, че Каори мечтае за това повече от всичко.


Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾