Island

Премиера:
01/07/2018г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
23 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
feel.
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Sci-Fi, Drama
Продуценти:
Crunchyroll SC Anime Fund, Front Wing

На далечен остров, далеч от континента Урашима (Urashima), мъж изплува на брега, без да си спомня името си и от къде идва. Това, което си спомня, обаче е, че той е времеви пътешественик с мисията да спаси определено момиче от злото. Когато настъпва нощта, мъжът среща Рине Охара (Rinne Ohara), която пее мелодия, напомняща му на името Сатцуна (Satsuna), като решава да го използва като свое собствено.

Познавайки друг „Сатцуна“, Рине го отвежда в дома си като слуга, надявайки се, че той е същият, за когото си спомня. От другата страна, Сатцуна продължава да учи повече за Урашима, опитвайки се да разбере заличеното от спомените си минало. Той опознава фолклора и традициите на острова, трите велики семейства, както и ендимичната болест, която пречи на всеки да види бял ден.

Докато мистериите на миналото му, както и тези на Урашима, се разкриват, Сатцуна трябва да си спомни своята мисия и да я изпълни възможно най-скоро. Но след като става свидетел на множеството проблеми на острова, мъжът започва да се пита дали преместването му не е само, за да промени съдбата на едно момиче?

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾