Isekai Yakkyoku

異世界薬局

Английско заглавие:
Parallel World Pharmacy
Премиера:
10/07/2022г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
23 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Diomedea
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Fantasy, Magic
Продуценти:
Frontier Works, Pony Canyon, AT-X, Kansai Telecasting, BS NTV, Kadokawa, Bit grooove promotion

След като губи малката си сестра от нелечима болест, световноизвестният медицински изследовател Канджи Якутани (Kanji Yakutani) дава всичко от себе си, за да лекува пациенти, посвещавайки живота си на изобретяването на нови лекарства. След като на 31-годишна възраст работи до смърт, бившият фармацевт се събужда като 10-годишно дете, чието тяло е поразено от мълния. Той открива, че се е преродил в средновековен свят като Фалма (Falma) - дете на уважаваното семейство Дьо Медичи (De Médicis).

В свят, в който съществуват божествени изкуства - магии, давани чрез благословии от божества-пазители - Фалма разбира, че тялото му е домакин на божеството-пазител на медицината. Момчето получава митичните божествени изкуства на създаването и намаляването, както и способността незабавно да диагностицира болестите в телата на хората.

Скоро той открива ужасното състояние на медицината в този свят - само благородниците могат да си позволят медицински грижи, които в най-добрия случай са неефективни, а в най-лошия - вредни. Използвайки съвременните познания и божествените си сили, Фалма постепенно си създава име на фармацевт, въпреки младата си възраст, като дори печели признанието на императорския двор. Когато най-накрая се сдобива с подходяща собствена аптека, той се заема да преследва целта си да подобри здравеопазването в империята Сан Фльов (San Fleuve) и да го направи достъпно за всички.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾