IS: Infinite Stratos 2 - World Purge-hen

IS〈インフィニット・ストラトス〉2 ワールド・パージ編

Премиера:
26/11/2014г.
Тип:
OVA
Епизоди:
1
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
44 мин. на епизод
Аудитория:
R+ (Умерена голота)
Студио:
8bit
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Sci-Fi, Harem, Mecha, Comedy, Ecchi
Продуценти:
Sentai Filmworks

Учениците в IS Academy са обучавани да станат пилоти на оръжейната система Infinite Stratos (IS). А Оримура Ичика (Orimura Ichika) е единствения мъж сред иначе ученическото море от ученици в академията, способни да управляват IS.

LingYin се чувства малко отпаднала в ресотранта. Дуноис (Dunois) я дразни като изтъква, че това вероятно се дължи на отсъствието на Ичика. В момента той помага на Центъра за изследвания Курамочи. Тогава внезапно спира тока, генераторите за сигурност не се активират и сградата затваря входовете, но без аларма.

Чифую (Chifuyu), която отговаря за класа, призовава всеки със своя личен IS да влязат в подезмната база. Тя им обяснява, че в момента всички училищни системи са извън строя, като вероятно това се дължи на хакерска атака. Изглежда, че нито един ученик не е наранен, но връщането на контрола на системите е с най-висок приоритет. Така момичетата са помолени да се свържат с основната мрежа на IS, за да я рестартират.

Те обаче се натъкват на програмата World Purge, която изпраща илюзии към всички момичета за техните идеални фантазии. Междувременно, на Татенаши е възложено да задържи приближаващата се въоръжена атака срещу училището.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾