IS: Infinite Stratos

IS 〈インフィニット・ストラトス〉

Английско заглавие:
Infinite Stratos
Премиера:
07/01/2011г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
8bit
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Sci-Fi, Harem, Mecha, Comedy, Ecchi
Продуценти:
Lantis, Media Factory, TBS, Sony Music Communications, Sakura Create

Проектирано в Япония, Безкрайният стратос (Infinity Stratos) е екзоскелетно оръжие, което може да се пилотира само от жени. Неговата сила и бойни умения са толкова големи, че е подписан международен договор, забраняващ използването му за военни цели.

Когато се разбира, че 15-годишният Ичика Оримура (Ichika Orimura) е единственият мъж, способен да управлява IS, той е принудително записан в Академия Infinity Strator - женско училище, в което учениците се обучават да станат пилоти на IS. В това училище Ичика се сдъбира отново с двама свои приятели от детството - Хоки Шинононо (Houki Shinonono) и Лингин Хуанг (Lingyin Huang) - както и се сприятелява със Сесилия Алкот (Cecilia Alcott), представителката на IS от Обединеното кралство.

Ръководени от легендарния пилот Чифую Оримура (Chifuyu Orimura) - техният строг домашен учител и по-голяма сестра на Ичика - групата новобранци ще трябва да използват всичко, с което разполагат, за да защитят себе си и академията от опасностите, които ще изникнат по време на вълнуващия им училищен живот.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾