IS: Infinite Stratos

IS 〈インフィニット・ストラトス〉

Проектирано в Япония, Безкрайният стратос (Infinity Stratos) е екзоскелетно оръжие, което може да се пилотира само от жени. Неговата сила и бойни умения са толкова големи, че е подписан международен договор, забраняващ използването му за военни цели.

Когато се разбира, че 15-годишният Ичика Оримура (Ichika Orimura) е единственият мъж, способен да управлява IS, той е принудително записан в Академия Infinity Strator - женско училище, в което учениците се обучават да станат пилоти на IS. В това училище Ичика се сдъбира отново с двама свои приятели от детството - Хоки Шинононо (Houki Shinonono) и Лингин Хуанг (Lingyin Huang) - както и се сприятелява със Сесилия Алкот (Cecilia Alcott), представителката на IS от Обединеното кралство.

Ръководени от легендарния пилот Чифую Оримура (Chifuyu Orimura) - техният строг домашен учител и по-голяма сестра на Ичика - групата новобранци ще трябва да използват всичко, с което разполагат, за да защитят себе си и академията от опасностите, които ще изникнат по време на вълнуващия им училищен живот.

Трейлър

За да изгледате всички 12 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾