Inu x boku SS

妖狐×僕SS

Английско заглавие:
Inu X Boku Secret Service
Премиера:
13/01/2012г.
Тип:
ТВ сериал + OVA
Епизоди:
13
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
David Production
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Shounen, Romance, Supernatural, Comedy
Продуценти:
Aniplex, Square Enix, Mainichi Broadcasting System, Movic

Риричийо Ширакин (Ririchiyo Shirakiin) е защитената дъщеря на известно семейство. Със своята дребна физика и богат статус, Риричийо винаги е била защитено и зависимо момиче през целия си живот, но сега е решена да промени това. Има обаче един проблем... младото момиче има доста остър език, който не може да контролира и почти никакви умения да общува с други хора.

С помощта на приятел от детството, Риричийо наема резиденция в Maison de Ayakashi - усамотен комплекс с висока степен на сигурност, който както съвсем скоро ще открие 15-годишното асоциално момиче, е дом на множество странни личности. Нещо повече, странните им личности не са най-шантавото в тях. Всеки жител на Maison de Ayakashi, включително Риричийо, е всъщност получовек - полуйокай.

Но проблемите на младото момиче тепърва започват. За да остане в новия си дом, тя трябва да бъде придружавана от агент на Тайните служби. Новият ѝ партньор, Соуши Микецуками (Soushi Miketsukami), е красив, спокоен... но абсурдно сдържан и екстремно покорен. Със своя партньор, новите си свръхестествени съседи и началото на гимназията, Риричийо определено я очаква един доста труден път.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾