Inu x boku SS

妖狐×僕SS

Риричийо Ширакин (Ririchiyo Shirakiin) е защитената дъщеря на известно семейство. Със своята дребна физика и богат статус, Риричийо винаги е била защитено и зависимо момиче през целия си живот, но сега е решена да промени това. Има обаче един проблем... младото момиче има доста остър език, който не може да контролира и почти никакви умения да общува с други хора.

С помощта на приятел от детството, Риричийо наема резиденция в Maison de Ayakashi - усамотен комплекс с висока степен на сигурност, който както съвсем скоро ще открие 15-годишното асоциално момиче, е дом на множество странни личности. Нещо повече, странните им личности не са най-шантавото в тях. Всеки жител на Maison de Ayakashi, включително Риричийо, е всъщност получовек - полуйокай.

Но проблемите на младото момиче тепърва започват. За да остане в новия си дом, тя трябва да бъде придружавана от агент на Тайните служби. Новият ѝ партньор, Соуши Микецуками (Soushi Miketsukami), е красив, спокоен... но абсурдно сдържан и екстремно покорен. Със своя партньор, новите си свръхестествени съседи и началото на гимназията, Риричийо определено я очаква един доста труден път.

Трейлър

За да изгледате всички 13 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

края е много сладък и смешен😊 😋

Супер аниме благодаря за информацията ❤

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах