Inazuma Eleven Go: Galaxy

イナズマイレブンGO ギャラクシー

След като се борят за освобождаването на японския футбол от „Петия сектор“ (Fifth Sector), националните отбори отново започват да очакват с нетърпение следващите си срещи на терена. Но за играчите ще се появи ново предизвикателство под формата на футболния интернационален турнир Фронтиър Вижън 2 (Frontier Vision 2) - нов турнир, който ще събере най-добрите отбори, които всяка страна може да предложи.

Тенма Матцуказе (Tenma Matsukaze) и неговите съотборници от гимназия Раймон - Такуто Шинду (Takuto Shindu) и Киусуке Тцуруги (Kiusuke Tsurugi) - отново ще са част от действието, тъй като са избрани като японските представители, Иназума Япония (Inazuma Japan). За тяхна голяма изненада, треньорът избира осем други играча, които нямат никакъв предишен опит с футбола!

На екипа на Иназума Япония ще се наложи да мине през много предизвикателства, изграждайки химия и умения, докато се вървят напред. Това, което те не знаят обаче е, че турнирът ще постави сцената за нещо много по-голямо, нещо извън пределите на Inazuma Eleven Go: Galaxy!

Трейлър

За да изгледате всички 10 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Някой ще довършва ли анимето

Дори не е и довършен 😶

Ще има ли още?

edvali klipa klipovete sa kacheni predi edna godina

Брат като качвате някво аниме му качете вс епизоди

Извинете ни, че повечето хора са заети с превеждане на други анимета и се трудят по цял ден, щом очакваш нещо от някой трябва да се съобразяваш с него ☺️

почвай ти превода бе келеш

avatarДеактивиран акаунт29/Feb/2020г. 20:05ч.

Да аз го сложих и редактирах, а после и модераторите го редактираха и пуснаха.

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах