Inazuma Eleven Go: Chrono Stone

イナズマイレブンGO クロノ・ストーン

Inazuma Eleven Go: Chrono Stone се развива след футболния турнир Holy Road. Нашият главен герой, Тенма Мацуказе (Tenma Matsukaze), обикаля цяла Япония, за да учи децата на футбол.

Той се завръща в прогимназия Раймон (Raimon), след успешната си мисия, но за негова изненада гимназията не е както я помни. Футболният клуб вече не съществува, а вече бившите членове на отбора му от турнира дори не си спомнят, че някога са участвали. Те не помнят нито Тенма, нито спорта, който така силно са обичали. Докато Тенма е все още объркан от случващото се, пред него внезапно изниква Алфа (Alpha) - капитан на отбора Protocol Omega. Той му заявява, че именно те са отговорни за заличаването на страстта към футбола в Раймон и членовете от футболния клуб... А самият Мацуказе е следващият.

В този момент се появява странно момче на име Фей Рун (Fei Rune), който го спасява. Но кой точно е Фей и защо Алфа иска да премахне футбола завинаги? Тенма знае, че трябва да направи всичко по силите си, за да излезе победител в тази ситуация. Това е битка, която може да промени съдбата на футбола завинаги.

Трейлър

  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах