Inazuma Eleven Go

イナズマイレブン Go

Тенма Матцуказе (Tenma Matsukaze) е нов ученик в професионална гимназия Реймон (Raimon). Заради любовта си към футбола, той решава да се присъедини към училищния футболен отбор, който вдига репутацията си след невероятното представяне, показано десет години по-рано във Футболния интернационален турнир Фронтиър. Това е турнир за най-добрите младежки отбори, които света може да предложи. За съжаление, някога прочутата школа няма футболния дух, на който някога се е радвал.

Това се дължи преди всичко на факта, че футболът в Япония сега се контролира от тъмна група, известна като „Петия сектор“. Те сами решават съдбата на всеки мач, инструктирайки отборите дали да победят или загубят. Действията на Петия сектор подкопават футболните отбори на страната, които вече нямат никаква страст към спорта.

Тенма и неговите съотборници ще гледат да изместят тази парадигма и да се борят срещу злите си потисници. За щастие, те няма да бъдат сами в тази битка, тъй като ще получат помощ от група, известна като „Съпротивата“. Окуражавайте момчетата от Inazuma Eleven Go, докато се борят в тази добра битка!

Трейлър

За да изгледате всички 8 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾