Inari, Konkon, Koi Iroha.

いなり、こんこん、恋いろは

Английско заглавие:
Inari Kon Kon
Премиера:
16/01/2014г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
10
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Production IMS
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Romance, Seinen, Supernatural, Comedy, School
Продуценти:
DAX Production, flying DOG

Тромава, срамежлива, с интелект под средния за годините си - това са някои от чертите, които притежава Инари Фушими (Inari Fushimi). Въпреки недостатъците си, тя е много внимателна към останалите. Просто не може да игнорира молбата за помощ на някого! Освен това, Инари от много дълго време е влюбена в Коджи Танбабаши (Kouji Tanbabashi), на който се възхищава, че винаги е толкова весел и трудолюбив. Проблемът обаче е, че неизлечимата ѝ срамежливост пречи да изрази истинските си чувства към него.

Inari, Konkon, Koi Iroha започва с Инари, която бърза към училище. Тя случайно забелязва малко лисиче, което е на път да падне в реката. Въпреки, че закъснява, тя просто не може да го пренебрегне. Uka-no-Mitama-no-Kami, богинята на светилището Инари, е благодарна за добротата ѝ към младата лисица. За да покаже благодарността си, тя изпълнява едно от желанията на Инари, но това само предизвиква още неприятности. За да компенсира това, Uka-no-Mitama-no-Kami връчва на Инари малка част от божествената си сила, давайки ѝ възможността да се трансформира в който си поиска, когато си поиска.

Сега Инари притежава божествени сили, макар и съвсем малка част от тях. Внезапно към нея обаче започват да се интересуват редица духовни създания, за добро или лошо. Какво ли приключение я очаква и дали ще бъде способна да каже на Коджи всичко, което е таила в сърцето през цялото това време?

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾