Ima, Soko ni Iru Boku

今、そこにいる僕

Шуузо Мацутани (Shuuzou Matsutani) води съвсем нормален живот. Той има приятели, тайна любов и страст към кендото. Унил след загуба от най-големия си кендо противник, Шуузо се качва на висок комин, за да наблюдава залеза. Там той намира Лала-Ру (Lala-Ru), тиха синекоска, която носи със себе си странна висулка. Момчето прави опит да се сприятелят, въпреки нейните незаинтересовани и иронични отговори.

Надеждите му обаче са разбити когато сякаш от нищото се появява жена с две серпентинени машини, която има една цел - да хване Лала-Ру. Шуузо, който е по-твърдоглав и от бик, прави опит да спаси новата си приятелка от похитителите ѝ, но е транспортиран в пустинен свят - място, по-различно от всичко, което някога е виждал. Въпреки това, единствената мисъл в главата на Шуузо е как да спаси Лала-Ру... докато не е старателно пребит от група войници. Скоро той открива, че младото момиче може да манипулира водата със своя талисман. Но сега висулката е изгубена, а Шуузо е основният заподозрян.

Ima, Soko ni Iru Boku е незабравима история за дистопичен свят и за Шуузо, който трябва да изтърпи всякакви мъчения, глад и ужасите на войната, за да спаси самотното момиче, което намира да седи на висок комин.

Трейлър

  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах