Hyouken no Majutsushi ga Sekai wo Suberu

冰剣の魔術師が世界を統べる

Английско заглавие:
The Iceblade Sorcerer Shall Rule the World
Премиера:
06/01/2023г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Cloud Hearts
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Fantasy, Magic, School
Продуценти:
Pony Canyon, TBS, Kodansha, BS11, Crunchyroll, DMM.com, Nichion, NichiNare, Yokohama Animation Lab, Bit grooove promotion

Всички знаят за най-могъщия войник, Магьосникът с леденото острие, който преди три години повежда страната към победа. Но малцина знаят истинското му име - Рей Уайт (Ray White). След като преминава през кървавата война, тпк се записва в академията „Арнолд“, готов да изпита нормален живот - лукс, за който само е бленувал. За да постигне целта си, той пази в тайна истинската си самоличност, но белезите от миналото го преследват и до днес.

Въпреки че е остракиран заради това, че е обикновен човек, Рей се сприятелява с гордата, но любезна Амелия Роуз (Amelia Rose), с умната Еви Армстронг (Evy Armstrong) и със срамежливата книгоманка Елиза (Elisa). В стените на академията обаче се крие конспирация и Рей е натоварен със задачата да издири шпионин, чиито мотиви остават неясни. За да защити новооткритите си приятели и хората, които са му скъпи, Рей ще направи всичко необходимо, дори ако това означава да се изправи срещу собственото си минало.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾