Hyouka

氷菓

Енергоспестяващият гимназист Ореки Хотаро (Oreki Houtarou), се оказва с повече от това, за което някога се е борил, когато се записва в „Класическия клуб“ по заповед на сестра си... Особено когато осъзнава колко дълбока е историята на клуба. Ореки неохотно е въвлечен в разследване за 45-годишната мистерия, която заобикаля клубната стая.

Придружен от другите членове в клуба - интелигентният Сатоши Фукубе (Satoshi Fukube), строгата но благородна Маяка Ибара (Mayaka Ibara) и любознателната Еру Читанда (Eru Chitanda) - Ореки трябва да се бори с крайните срокове и липсата на информация със своята находчивост и скрит талант, за да открие не само истината, погребана под прахта на правените от преди години проучвания, но и на други малки странични случаи.

Въз основа на спечелилата награди за серия романтични романи „Koten-bu“ и режисираната от Ясухиро Такемото (Yasuhiro Takemoto), Suzumiya Haruhi no Shoushitsu, Hyouka ще ни покаже, че нормалният живот може да бъде пълен с малки мистерии - било то семейна история, студентски филм или дори изсъхнали цветя, които съставят призрачна история.

Трейлър

За да изгледате всички 22 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾