Hyakujitsu no Bara

百日の薔薇

Премиера:
29/05/2009г.
Тип:
OVA
Епизоди:
2
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
R+ (Умерена голота)
Студио:
PrimeTime
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Yaoi, Drama
Продуценти:
On-Lead

През 1918 година се запознават Клаус фон Волфщад (Klaus von Wolfstadt) и Таки Рейзен (Taki Reizen). Клаус и семейството му посещават Далечния изток, за да присъстват на церемонията по коронацията. След като се губи в градините около района, той се натъква на младия Таки, който го моли да откъсне няколко цвята от дърветата над тях, за да ги постави на церемониалната си шапка. Клаус се съгласява и след като ги откъсва, Таки го го пита дали би се отдал на него като заклет рицар.

Девет години по-късно, Таки и Клаус се срещат отново в Военната академия в Лукенвалде (Luckenwalde), където Таки е назначен, за да се научи как да работи с танкове. Клаус получава заповеди да се сприятели с Таки, като го наблюдава и защитава. През идната година двамата се влюбват един в друг. Когато Евроте нарушава договора си със Западния алианс и нахлува в Дедиен, на Таки е наредено да бъде депортиран обратно в родната си страна. Същата нощ, в която му е наредено, той и Клаус правят своята първа романтична среща.

Няколко дни по-късно двамата се срещат на гарата в Лукенвалде, качвайки се на влак към дома на Таки. По време на тяхното пътуване, Клаус почти успява да вземе девствеността му в страстен изблик. Таки, обаче, е член на фамилията Рейзен (които са облагодетелствани от боговете) и има бремето да остане неопетнен до сватбата си. Имайки в предвид последствията за себе си и другите, които вярват в него, Таки прекратява връзката си с Клаус, само за да му се врече като негов рицар. Това е моментът, в който съдбите на двамата се свързват до края на живота им.

Рицарят, който е объркан и разгневен, става много груб с Таки и започва постоянно да го тормози сексуално. Сега двамата трябва да се борят както във войната между страната на Таки и Западния алианс, така и тази помежду им.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾