Hyakka Ryouran: Samurai Girls

百花繚乱 サムライガールズ

Премиера:
04/09/2010г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Български превод:
Да
Статус на превода:
Завършен
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
R+ (Умерена голота)
Студио:
Arms
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Harem, Samurai, Comedy, Ecchi, School
Продуценти:
Genco, Lantis, Media Factory, Movic, Hobby Japan, Showgate, Gigno Systems

Със своя великолепен пейзаж и проспериращ народ, Велика Япония предизвиква завист във всички други нации. Но над тях е надвиснала сериозна заплаха. Тайнствени пазители, познати като Самурайски Учители, са единствената защита на Велика Япония.

По заповед на ученическия съвет, младият самурай Мунеакира Ягую (Muneakira Yagyuu) пристига в академия Буо. Водедни от Шогунат Токугава (Shogunate Tokugawa), децата на воините получават аристократично образование, необходимо за управлението на страната. Училището се ръководи от президента на ученическия съвет Йошихико Токугава (Yoshihiko Tokugawa) и сестра му Сен (Sen), която се оказва и приятелка от детството на Мунеакира.

След пристигането си в академията, последният се оказва в разгара на ужасна битка. Сред целия хаос небето се изпълва с особена бяла светлина, появявайки се мистериозната Джубей Ягую (Juubei Yagyuu) и изненадващо целувайки Мунеакира. С целувката тя пробужда неизвестна сила, с която успява да ги защити.

Кое е това момиче и откъде се е появило? Мунеакира се оказва вплетен в съдбата на страна и в заплаха, която ще разтърси Велика Япония из основи. Той трябва да научи тайната зад Самурайските учители и целувката, пробудила силата на Джубей, за да защити страната си.

Трейлър

За да изгледате всички 14 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾