Hoshi no Samidare

惑星のさみだれ

Английско заглавие:
Lucifer and the Biscuit Hammer
Премиера:
08/07/2022г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
24
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
NAZ
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Psychological, Adventure, Seinen, Drama, Comedy
Продуценти:
Nippon Animation, Mainichi Broadcasting System, Movic, Jumondo, BS11, My Theater D.D., Live Viewing Japan, Sonilude, Mixer, Mirai-Kojo

Един ден към колежанина Юухи Амамия (Yuuhi Amamiya) се приближава говорещия гущер сър Ной Крезант (Sir Noi Crezant). Крезант веднага го пренася във фантастична история - могъщият маг Анимус (Animus) възнамерява да унищожи Земята със своя бисквитен чук - огромно съоръжение, което се извисява високо в земната орбита. Единствената надежда на Земята са принцесата и нейните Зверски рицари (Beast Knights), чиято задача е да защитят принцесата и да победят Анимус.

Юухи е избран като един от тези рицари, но въпреки опасенията си, бързо се оказва принуден да се защитава от голем, създаден от мага. Той е спасен от съседката си, принцеса Асахина Самидаре (Asahina Samidare), кълнейки се във вярност към нея. Тя обаче изобщо не възнамерява да спасява Земята. Тя разкрива на момчето истинските си мотиви - да попречи на Анимус да унищожи Земята, за да унищожи след това планетата със собствените си ръце. Двойката продължава да отблъсква атаките на големите на Анимус, докато останалите Зверски рицари бавно се събират и се учат да използват силите си. Но Юухи ще трябва да реши дали да се съгласи с плановете на Асахина, с която се сближава, или да спаси Земята. Освен това, той трябва да се изправи и срещу истинската си същност и да определи къде наистина се крие лоялността му.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾