Honzuki no Gekokujou: Shisho ni Naru Tame ni wa Shudan wo Erandeiraremasen 2nd Season

本好きの下剋上 ~司書になるためには手段を選んでいられません~ 第2期

Английско заглавие:
Ascendance of a Bookworm 2nd Season
Премиера:
05/04/2020г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
23 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Fantasy, Slice of Life
Продуценти:
WOWOW, Genco, MediaNet, KlockWorx, flying DOG, BS Fuji, Yomiuri TV Enterprise, ABC Animation, Happinet, Tokyo Animator Gakuin, TO Books, JTB Next Creation

Втора част на Honzuki no Gekokujou: Shisho ni Naru Tame ni wa Shudan wo Erandeiraremasen.

Когато Майн (Myne) научава, че Светата църква се нуждае от мана за своите реликви, тя вижда в това своя шанс да се излекува от животозастрашаващото си мана разстройство. След като вижда щедрата им библиотека, тя се хвърля с главата напред в обятията на Църквата и моли да се присъедини към техния орден. В замяна на службата си и на необичайно богатите си запаси от мана, Майн получава сините одежди на благородна чиракуваща жрица, макар и да е простосмъртна. За нея всички тези разговори за мана и благородство са незначителни, тъй като сега има достъп до неограничен брой книги!

Докато Майн преминава към следващия етап от живота си в този нов свят, тя скоро научава, че постигането на мечтата ѝ е струвало скъпо. Благородническото общество е сурово, безпощадно, подхранвано от политика и пренебрежение. Сега тя трябва да се справя с конфликта между сините одежди на благородниците и сивите одежди на простолюдието, с опитите на върховния жрец да я отстрани и с постоянните проблеми с поведението на новите ѝ поддръжници. С помощта на семейството си, приятелите си и загадъчния Главен свещеник, чиито лоялност и мотиви остават неизвестни, Майн се опитва да преодолее тези препятствия и да продължи по пътя към превръщането си в идеалния човек - най-добрия библиотекар!

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾