Honzuki no Gekokujou: Shisho ni Naru Tame ni wa Shudan wo Erandeiraremasen

本好きの下剋上 ~司書になるためには手段を選んでいられません~

Обожаващата книги студентка, Мотосу Урано (Motosu Urano), която наскоро получава сертификат за библиотекар и трябва да започне мечтаната си работа след завършването си, е убита по време на силно земетресение, премазана от собствената ѝ огромна колекция книги.

Пожелавайки си да се прероди, за да може да чете дори още повече, тя се преражда в свят с ниско ниво на грамотност и много малко книги, притежавани единствено от аристокрацията на света. Преродена като 5-годишната дъщеря на обикновен войник, Майн (Maine), колкото и да ѝ се чете, край нея просто няма книги. А какво правиш, когато нямаш книги? Създаваш си ги сам, разбира се... Целта ѝ е да стане библиотекар на всяка цена и да живее, заобиколена от книги. Като за начало, тя започва да си създава.

Трейлър

За да изгледате всички 14 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Брат гледах трейлърът на 2сезон и беше много як колаген продължавай все така и ако може да ми кажеш кога е следващият епизод

Почнах го, понеже казаха, че ще удължават втори сезон, та ми стана интересно. Това е само за библиофили, направено е добре, симпатично е.

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах