Hinako Note

ひなこのーと

Премиера:
07/04/2017г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
23 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Passione
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Slice of Life, Comedy
Продуценти:
Media Factory, AT-X, Enterbrain, Sony Music Communications

Родена и израснала в Японската провинция, Хинако Сакураги (Hinako Sakuragi) е момиче, което умира от притеснение при нови запознанства - при това до такава степен, че започва да прилича на схванато плашило. За да преодолее това, Хина решава да се включи в театъра, вдъхновена от пиеса, която вижда по време на училищна екскурзия. Заради това тя се мести в токийското имение Хитотосе (Hitotose) и започва да учи в гимназия Фуджияма (Fujiyama), стремейки се да влезе в известния училищен театрален клуб.

Но за неин ужас, тя разбира, че въпросният клуб е в продължителен застой. След като вече е дошла в големия град и се е записала в училището, Хина вече не знае какво да прави. Усещайки разочарованието и жаждата да учи актьорско майсторство, хазяйката на имението, Чиаки Хагино (Chiaki Hagino), насърчава Сакураги да създаде театрална трупа с жителите на резиденцията като нейни членове.

Hinako Note проследява историята на Хинако докато дава началото на новия си живот в Токио, посещава гимназия Фуджияма и изучава всичко за театъра с подкрепата на своите приятели.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾