Himitsu no AiPri

ひみつのアイプリ

Премиера:
07/04/2024г.
Тип:
ТВ сериал
Статус на излъчване:
В момента излиза
Продължителност:
23 мин. на епизод
Аудитория:
PG (Деца)
Студио:
Dongwoo A&E, OLM
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Music

Още от дете Химари Аодзора (Himari Aozora) обожава света на идолите-принцеси, известни като „AiPri“. Тя отдавна е обещала на най-добрата си приятелка Мицуки Хошикава (Mitsuki Hoshikawa), че ще дебютират заедно като AiPri. Химари обаче е станала изключително срамежлива и почти напълно се е отказала от мечтата си.

Двете момичета се записват в първи курс на частната академия „Рай“. На първия учебен ден Аодзора се губи по пътя към общежитието и се натъква на стая, излъчваща розова светлина. Тя пада в стаята и на китката ѝ се закопчава гривна, която я пренася в „AiPriVerse“ - светът, в който се подвизават AiPri идолите.

Момичето случайно се включва в прослушването на новодошлите и изпълнението ѝ впечатлява ученическия съвет на академия „Рай“. Те ѝ предлагат да станат нейни продуценти, но при условие, че ще крие статута си на идол-принцеса. Химари не знае, че самата Мицуки също е „AiPri“ и го крие от нея! Тяхната детска мечта да се представят заедно постепенно се сбъдва - дори когато директорът на академията заплашва да забрани на „AiPri“ да посещават училището.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾