Himegoto

ひめゴト

Английско заглавие:
Secret Princess Himegoto
Премиера:
07/07/2014г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
13
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
4 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Asahi Production
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Slice of Life, Comedy, Ecchi, School

Арикава Химе (Arikawa Hime) е в сериозна беда. Той е преследван от лихвари заради дълга, който родителите му му оставят. Положението му се променя, когато ученическият съвет на гимназия „Шимошина“ (Shimoshina High School) решава да се намеси, за да го спаси. Тези „добри“ момичета помагат на Химе, изплащайки дълга му и го приемат в ученическия съвет... като красиво момиче, разбира се!

Арикава се оказва облечен в костюм на френска камериерка, когато съветът се натъква на него, и сега те не искат да го приемат по друг начин. В замяна на изплащането на дълга си, Химе трябва да се облича като момиче и да бъде домашното куче на съвета до края на гимназиалните си години.

И все пак, нещата можеха да са и по-лоши. В края на краищата, сега той е заобиколен от красиви момичета, които постоянно го обгрижват, излагат го на показ и му правят палави неща. За щастие, Химе има поне един човек, който се опитва да го измъкне от това затруднение - малкият му брат, който също се оказва кросдресър. И след това, разбира се, ръководителят на дисциплинарната комисия, който е... също кросдресър!? Вече започва да става нелепо!

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾