Himawari!

ひまわりっ!

Касуми Коген (Kasumi Kogen) или Селото на мъглата се намира в красив селски район някъде в Япония, в което се намира Shinobi Gakuen - училище за бъдещи куноичита (жени-нинджи). Училището събира талантливи ученици от цяла Япония, за да ги обучава стриктно в нинджа изкуствата.

Хината Химавари (Hinata Himawari) винаги е искала да стане страхотно куноичи и да намери господар, на който да служи. /Началото на учебната ѝ година обаче се оказва доста необикновено, когато нинджа хвърчило се забива в ториите на селото. Новоназначеният учител Марикоджи Хаято (Marikoji Hayato) - принуден да поеме тази взискателна учителска работа заради дългове - се втурва да спаси бъдещата си ученичка Химавари.

Тя забелязва нинджа знака на врата на Хаято и моментално решава, че най-накрая е открила своя господар. Това съдба ли е? С любопитни погледи, съучениците ѝ Азами (Azami), Шикими (Shikimi), Химеджи (Himeji) и Юсура (Yusura) наблюдават този забавен спектакъл.
Дали Химавари ще успее да стане пълноправна нинджа и ще успее да защитава господаря си от прекалено игривите атаки на своите ученици и учители?

Трейлър

  • Добави в ...

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾