High School Fleet

ハイスクール・フリート

Английско заглавие:
Haifuri
Премиера:
10/04/2016г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Production IMS
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Military, School
Продуценти:
Aniplex, Half H.P Studio, Asmik Ace, Graphinica, BS11, Contents Seed, Cromea, Akatsuki

Сто години след катастрофалните размествания на тектонските плочи, довели до потапяне на по-голямата част от територията на страната, Япония процъфтява като морска държава. По крайбрежието са разположени добре функциониращи градове, а развитите морски пътища се защитават от специализирани военни кораби. Морската индустрия е в своя разцвет, а младите момичета се стремят да се присъединят към Сините русалки - висококвалифицирани жени, които посвещават живота си на защитата на моретата.

След известно време раздяла, приятелките от деца Акено Мисаки (Akeno Misaki) и Моека Чина (Moeka China) се събират отново в Морската девическа гимназия Йокосука (Yokosuka). Към тях се присъединяват и други, които споделят мечтата им да станат сини русалки. Скоро започват тренировъчни занимания, като двете са поставени да отговарят за свои собствени кораби и екипаж. Всичко върви гладко за Акено, докато се вживява в ролята си на капитан и изгражда приятелство между членовете на екипажа на борда на кораба-разрушител Хареказе (Harekaze). Неочаквани повреди в двигателя и навигацията, обаче, скоро оставят кораба им в неизвестност, а екипажа в опасност.

High School Fleet проследява доблестния екипаж на Хареказе, който преодолява коварни води и други препятствия в стремежа си да станат пълноправни сини русалки.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾