High Card

ハイカード

Премиера:
19/11/2022г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
23 мин. на епизод
Аудитория:
R-17+ (Насилие и ругатни)
Студио:
Studio Hibari
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Fantasy, Super Power, Supernatural
Продуценти:
TMS Entertainment, Sammy, Kadokawa, NetEase

След като открива, че сиропиталището му е на ръба на затварянето поради финансови проблеми, Фин (Finn), който живее свободно на улицата, се отправя към казино с цел да спечели състояние. Нищо обаче не може да го подготви за кошмара, който го очаква. Веднъж попаднал там, той се сблъсква с преследване с коли и кървава престрелка, предизвикана от „късметлийската“ карта на един мъж.

В крайна сметка Фин ще научи за какво е била престрелката. Световният ред може да бъде контролиран от набор от 52 карти X-Playing, които имат силата да даряват различни свръхчовешки сили и способности на тези, които ги притежават. С тях хората могат да получат достъп до скритата сила на „приятеля“, която може да се намира в самите тях.

Съществува тайна група от играчи, наречена High Card, която е получила директна заповед от краля на Fourland да събере картите, които са разпръснати из цялото кралство, под прикритието на работата си като служители на производителя на луксозни автомобили Пиночле. Избран за пети член на групата, Фин скоро се присъединява към играчите на опасна мисия за намиране на тези карти.

Всичко, от което се нуждаеш в живота, са маниери, достойнство и желание да заложиш на собствения си живот.

На пътя на бандата обаче застават Who's Who, конкурентен производител на автомобили, обсебен от идеята да победи Пиночле, и скандалното мафиотско семейство Клондайкс (Klondikes). Започва бясна битка между тези обсебени от картите играчи, подхранвана от справедливост, желание и отмъщение!

Готови ли сте? Време е да разкрием картите!

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾