Higashi no Eden

東のエデン

Английско заглавие:
Eden of the East
Премиера:
10/04/2009г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
11
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
23 мин. на епизод
Аудитория:
R-17+ (Насилие и ругатни)
Студио:
Production I.G
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Sci-Fi, Mystery, Romance, Drama, Comedy, Thriller
Продуценти:
Fuji TV, Asmik Ace, Sony Music Entertainment

На 22-ри ноември 2010 година, Япония е засегната от ракетни удари, терористичен акт, който за щастие не наврежда на никого, получава името „Безгрижния Понеделник“. Бързо забравен, обществото продължава живота си както обикновено.

Три месеца по-късно, по време на екскурзията си до Америка след дипломирането, животът на любезната колежанка Саки Морими (Saki Morimi) завинаги е променен след като е спасена от неочаквана опасност от Акира Такизава (Akira Takizawa). Такизава е весел, но странен в много отношения - той е напълно гол и страда от амнезия, вярвайки, че е терорист. Освен това, той носи със себе си странен мобилен телефон, пълен с 8,2 милиарда йени в цифрова валута.

Макар и с тези подозрителни черти, Саки бързо се сприятелява с енигматичния младеж. Въпреки това, без да ѝ е известно, тяхната среща дава началото на една вълнуваща със смъртта, включваща пари, клетъчни телефони и спасението на света. Higashi no Eden проследява борбата на Саки в разгадаването на мистериите около своя спасител, докато самият Такизава се бори хора, притежаващи телефони, подобни на неговия. Освен това, младежът малко по малко започва да си връща спомените, които разкриват възможната му връзка с терористичния акт от преди няколко месеца.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾