Hetalia Axis Powers

ヘタリア Axis Powers

Какво ли би било ако нацииця бяха изобразени като хора? Какви ще са качествата им? Какво би означавало за историческите събития?

Hetalia Axis Powers се заема с отговорите на тези въпроси, олицетворявайки страните в личности. Анимето има лек и комичен подход към политиката и историческите събития, докато дава на зрителя нови знания.

Развивайки се предимно около събитията от Първата и Втората световна война, историята се фокусира върху Axis Powers и от време на време хвърля светлината на прожектора върху бурните отношения ме3жду Съюзническите сили. Axis Powers представят титулярния характер на Северна Италия, който е тромав, безгрижен и обича паста; Германия, който е много сериозен, но и много притеснителен; и Япония. който е сдържан, но с доста шантави интереси.

Въз основа на популярния уеб комикс, превърнал се в публикувана манга, Hetalia Axis Powers е историческа комедия, която леко се присмива на културата на хората и изследва връзките между нациите, вдъхвайки малко комичен дух в историята.

Трейлър

  • Добави в ...

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾