Hetalia Axis Powers

ヘタリア Axis Powers

Премиера:
24/01/2009г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
52
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
5 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Studio Deen
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Historical, Parody, Comedy
Продуценти:
Frontier Works, DAX Production

Какво ли би било ако нацииця бяха изобразени като хора? Какви ще са качествата им? Какво би означавало за историческите събития?

Hetalia Axis Powers се заема с отговорите на тези въпроси, олицетворявайки страните в личности. Анимето има лек и комичен подход към политиката и историческите събития, докато дава на зрителя нови знания.

Развивайки се предимно около събитията от Първата и Втората световна война, историята се фокусира върху Axis Powers и от време на време хвърля светлината на прожектора върху бурните отношения ме3жду Съюзническите сили. Axis Powers представят титулярния характер на Северна Италия, който е тромав, безгрижен и обича паста; Германия, който е много сериозен, но и много притеснителен; и Япония. който е сдържан, но с доста шантави интереси.

Въз основа на популярния уеб комикс, превърнал се в публикувана манга, Hetalia Axis Powers е историческа комедия, която леко се присмива на културата на хората и изследва връзките между нациите, вдъхвайки малко комичен дух в историята.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾