Hayate no Gotoku!

ハヤテのごとく!

Английско заглавие:
Hayate the Combat Butle
Премиера:
01/04/2007г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
52
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
SynergySP
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Shounen, Romance, Harem, Parody, Comedy
Продуценти:
TV Tokyo, Shogakukan-Shueisha Productions, Studio Tulip

Според закона на Мърфи „всичко, което може да се обърка, ще се обърка“ и тези думи не могат да опишат по-правилно нещастния живот на трудолюбивия Хаяте Аясаки (Hayate Ayasaki). Изоставен от родителите си с натрупан дълг от над 150 милиона йени, той е продаден на якудза, което поставя началото на бързото му бягство от бъдещето, което не желае. В една съдбовна нощ той се сблъсква с младата Наги Санзенин (Nagi Sanzenin) и решава да се опита да я отвлече, за да плати огромния дълг на семейството си.

За съжаление, поради добродушния си характер и поредица от недоразумения, Наги вярва, че Хаяте всъщност ѝ признава любовта си. След като я спасява от истинските похитители, Хаяте е нает за личен иконом на Наги, след което се разкрива, че тя е член на едно от най-богатите семейства в Япония.

Висококвалифициран, но прокълнат с най-лошия късмет на света, младото момче се захваща да служи на работодателя си, като същевременно се опитва да се справи с многото нещастия, които го сполетяват. От грижата за имението до отблъскването с опасни врагове и дори неволното ухажване на сърцата на жените около него - Хаяте е в безизходица в комедията за иконома Hayate no Gotoku!

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾