Hatsukoi Monster

初恋モンスター

Английско заглавие:
First Love Monster
Премиера:
02/07/2016г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Studio Deen
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Romance, Shoujo, Comedy, School
Продуценти:
Kodansha, AT-X, DAX Production, KlockWorx, Sony Music Communications, King Records

Първокурсничката Кахо Никаидо (Kahi Nikaidou) е от влиятелно семейство и затова никой никога не я е обиждал дори и леко, от страх това да не доведе до гнева на семейството ѝ. Искайки да бъде сред хора, които не я смятат за специална само заради семейството ѝ, тя напуска дома си, за да живее в общежитие през новата учебна година. Малко след като пристига, Кахо случайно навлиза в трафика и е спасена от висок, красив странник. Когато го пита за името му, той ѝ казва, че е странна и си тръгва. Кахо се влюбва до безумие в спасителя си, тъй като той е първия човек, който е бил нелюбезен с нея.

След като го среща отново и разбира, че името му е Канаде Такахаши (Kanade Takahashi), тя признава за чувствата си към него. Канаде казва, че би му харесало да са двойка, но Кахо може и да не иска, след като разбере тайната му. Шокирана, Кахо разкрива потресаващата истина: Канаде е в пети клас!

Решавайки, че не може да излиза с петокласник, Кахо възнамерява да скъса с него. Но колкото повече време прекарва с това момче, толкова повече започва да я е грижа за него и продължават да излизат. Hatsukoi Monster разказва за първите стъпки на Кахо в любовта с Канаде, нейното незряло, но мило, гадже от пети клас.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾