Hataraku Maou-sama! 2nd Season

はたらく魔王さま!

Английско заглавие:
The Devil is a Part-Timer! 2nd Season
Премиера:
04/07/2022г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
23 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Studio 3Hz
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Fantasy, Demons, Romance, Supernatural, Comedy
Продуценти:
Sotsu, Movic, KlockWorx, Tokyo MX, Hakuhodo DY Music & Pictures, Infinite, BS11, Kadokawa, Bandai Namco Music Live, Happinet Phantom Studios

Насладете се на новия втори сезон на Hataraku Maou-sama!

Някогашният страшен лорд на демоните Сатана от Енте Исла (Ente Isla), който е трябвало да избяга на Земята, след като бил победен от героинята Емилия Юстиния (Emilia Justinia), сега води спокоен живот в Токио под псевдонима Садао Мау (Sadao Maou). Станал примерен служител в местен ресторант за бързо хранене, Садао трябва да осигурява прехраната на бившите си генерали Алсиел (Alciel) и Луцифер (Lucifer), които са се присъединили към него в Япония, както и да избягва конфронтации с Еми Юса (Emi Yusa) - предполагаемото име на Емилия - и ангелите, които следят действията му.

По време на ожесточен спор между Садао и Еми, внезапно се появява пространствен портал, носещ мистериозна ябълка, в която се крие малко дете на име Алас Рамус (Alas Ramus). За всеобщо недоумение, тя се отпечатва върху двамата, отбелязвайки ги като свои родители! След като Еми неохотно се съгласява да помогне на Садао да се грижи за малкото дете, тяхното подобие на нормален живот е застрашено от появата на архангел Гавраиил, който идва с лоши новини. Той заявява, че трябва да вземе със себе си както Алас Рамус, така и свещения меч на Еми - за да не бъде унищожен светът.

Неспособни да приемат мрачните пророчества на Гавраиил, героят и бившят демоничен лорд трябва да загърбят различията си и да се обединят, за да защитят това, което им е най-скъпо.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾