Hataraku Maou-sama!

はたらく魔王さま!

Премиера:
04/04/2013г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
13
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
White Fox
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Fantasy, Demons, Romance, Supernatural, Comedy
Продуценти:
Sotsu, Lantis, Pony Canyon, Magic Capsule, Infinite

Вдъхващ страх в сърцата на смъртните, демоничния Лорд Сатана започва своята мисия в завладяването на Енте Исла (Ente Isla) с огромните си демонски армии. Но въпреки огромната си сила, неговите планове са потушени от героя Емилия (Emilia), която го принуждава бързо да се оттегли през портал на измеренията, само за да се приземи в човешкия свят! Заедно с лоялния си генерал Алсиел (Alsiel), демонът се оказва заклещен в съвременен Токио, обещавайки си да се върне и да завърши започнатото си - а именно да подчини Енте Исла - стига да успее намери обратния път!

Безсилен в този немагически свят, Сатаната се дегизира като човека Садао Мао (Sadao Maou) и започва да работи в местния ресторант за бързо хранене MgRodanls's, за да свърже двата края. Скоро, той осъзнава, че целта му да завладее Енте Исла просто не е достатъчна, вземайки решението да се изкачи на корпоративната стълбичка и да стане владетел на Земята, доволен клиент след доволен клиент.

Независимо дали става дума за работа на непълен работен ден, домакинска работа или просто да се опитва да си плати наема навреме, Hataraku Maou-sama! ще ни представи веселата страна на най-светските аспекти от ежедневието, през очите на един злополучен демоничен господар.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾