Hanma Baki: Son of Ogre

範馬刃牙 SON OF OGRE

Премиера:
30/09/2021г.
Тип:
ONA
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
R-17+ (Насилие и ругатни)
Студио:
TMS Entertainment
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Shounen, Martial Arts
Продуценти:
Netflix

Насладете се на новата трета част от поредицата „Baki“.

Убийството на жестоко африканско слонче с праисторически размери се превръща в международна новина. В репортажите за последиците, единственият оцелял след едно от буйстванията на животното приписва смъртта му на самотен, невъоръжен човек - несъзнателно описвайки Юуджиру Ханма (Yuujirou Hanma), наричан „Огър“ и често определян като „най-силното същество на Земята“. На друго място 18-годишният син на Юуджиру, Баки (Baki), се бори със също толкова страшен звяр - богомолка.

Доволен от тренировките си и решен да изпревари баща си, Баки отвлича американския президент Джордж Бош (George Bosch), за да започне плановете си. Това води до умишленото му затваряне в печално известния затвор в щата Аризона, където живее Олива Бисквит (Oliva Biscuit) - най-силният човек в САЩ и затворник, на когото е позволено да напусне по собствено желание. Надявайки се да прецени способностите му, Баки предизвиква Олива на бой, но последният е зает с ексцентричния си съперник Жун Гевару (Jun Guevaru). Известен като „Втория“, той е единственият друг затворник, който получава специално отношение от надзирателите.

Озадачен, но заинтригуван, Баки научава повече за своите съкилийници и понася адските условия на затворническия живот, докато чака да му се отдаде възможност.

 

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾