Hand Shakers

ハンドシェイカー

Тазуна (Tazuna) е ученик от гимназията, който живее в Осака и обича да се занимава с всякакви машинарии. Един ден, той получава задача за ремонт от университетската лаборатория. Той приема задачата, като накрая стига до момиче на име Койори (Koyori), която е прикована към легло от много дълго време. Воден от нещо неизвестно, Тазуна докосва пръста на Койори, което предизвиква създаването на оръжието Нимрод (Nimrod). Тогава младото момче чува глас да казва:

Тези, които са преодолели много битки и трудности, които са любопитни да разкриват непознатото и възнамеряват да ме предизвикат, са Hand Shakers.

Тогава двамата внезапно биват завлечени в един съвсем различен свят, наречен Зигурат (Ziggurat). В този свят се намират и Hand Shakers. Крайната цел на тези специални хора е да победят други себеподобни, за да придобият аудиенция пред Бог, който пък ще изпълни техните желание. Обезпокоен от света, в който е попаднал, Тазуна се опитва да осъзнае какво се случва. В този момент обаче, той и Койори са нападнати от неизвестен нападател...

Трейлър

За да изгледате всички 12 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾