Hand Shakers

ハンドシェイカー

Премиера:
11/01/2017г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
23 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
GoHands
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action
Продуценти:
Frontier Works, Media Factory, Movic, Sony Music Communications, Medicos Entertainment, Kadokawa Media House

Тазуна (Tazuna) е ученик от гимназията, който живее в Осака и обича да се занимава с всякакви машинарии. Един ден, той получава задача за ремонт от университетската лаборатория. Той приема задачата, като накрая стига до момиче на име Койори (Koyori), която е прикована към легло от много дълго време. Воден от нещо неизвестно, Тазуна докосва пръста на Койори, което предизвиква създаването на оръжието Нимрод (Nimrod). Тогава младото момче чува глас да казва:

Тези, които са преодолели много битки и трудности, които са любопитни да разкриват непознатото и възнамеряват да ме предизвикат, са Hand Shakers.

Тогава двамата внезапно биват завлечени в един съвсем различен свят, наречен Зигурат (Ziggurat). В този свят се намират и Hand Shakers. Крайната цел на тези специални хора е да победят други себеподобни, за да придобият аудиенция пред Бог, който пък ще изпълни техните желание. Обезпокоен от света, в който е попаднал, Тазуна се опитва да осъзнае какво се случва. В този момент обаче, той и Койори са нападнати от неизвестен нападател...

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾