Hanayamata

ハナヤマタ

Премиера:
08/07/2014г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Български превод:
Не
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Madhouse
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Slice of Life, Comedy, School
Продуценти:
TV Tokyo, Avex Entertainment, Sotsu, Movic, AT-X, DIVE II Entertainment, Bandai Namco Games

Нару Секия (Naru Sekiya) е обикновено 14-годишно момиче със среден интелект, средна атлетичност и средни таланти. Преди се е надявала, че с началото на гимназиалните си години ще промени всичко това. За съжаление реалността се оказва далеч от истината. Защо реалният живот не може да бъде както в приказките, в които красив принц издига бедно неизвесно момиче в ослепителна принцеса?

Средняшкият ѝ училищен живот обаче се променя напълно, когато се запознава с русокосо момиче, танцуващо върху портата на светилище. Нару предполага, че тя е феерия, докато реално се оказва, че и тя е поредното обикновено момиче. Но също така и по случайност се оказва Хана (Hana), новопрехвърлената ученичка, от Америка, която е обсебена от йосакой (yosakoi, вид танц) и идва в Япония с намерението да създаде свой собствен клуб! Развълнувана, че ще са съученички, Хама се опитва да привлече Нару като първи член на чисто новия ѝ йосакой клуб. Жалко само, че мисълта да танцува пред всички я ужасява!

Дали Хана ще успее да убеди Нару да се присъедини? Дали Нару ще се влюби в йосакой? Разберете отговорите на всички тези въпроси в Hanayamata!

Трейлър

  • Добави в ...

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾