Hanasakeru Seishounen

花咲ける青少年

Премиера:
05/04/2009г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
39
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Studio Pierrot
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Romance, Drama, Shoujo

Каджика Луиза Кугами Бърнсуърт (Kajika Louisa Kugami Burnsworth) е единствена дъщеря на Хари Бърнсуърт (Harry Burnsworth) - влиятелен и уважаван индустриалец, който притежава силата да движи света. Животът ѝ бил в опасност, когато била едва на две годинки, но успява да се спаси за сметка на майка си, която умира докато я защитава. След този трагичен инцидент Хари изпраща единственото си дете на изолирания остров Живиоле (Giviolle), където е отгледана от островитянката Мария (Maria). Придружителите на Каджика включват белия леопард Мустафа (Mustafa) и момче на име Ли Рен Фанг (Li Ren Fang), който я посещава два или три пъти годишно.

Каджика е вече на четиринадесет години и се завръща в бащината си страна, само зада ѝ бъде казано да започне игра в търсене на свой съпруг. За да е сигурен, че с готовност ще се включи в нея, Хари ѝ казва, че трябва да се изправи пред суровата си съдба заедно с човека, който избере за свой съпруг. Тя трябва да реши сред трима кандидата, които баща ѝ лично е избрал, но няма да е лесно. Каджика трябва да разбере кои са и от къде идват, без да има някаква информация, освен че всички притежават неустоим великолепие и чар. За капак те дори не подозират, че са избраници и претенденти. Младото момиче обаче трябва да избира разумно, тъй като избраникът ѝ също трябва да поиска тя да стане негова булка.

Hansakeru Seishounen се върти около любяща любов, силна страст, благородно приятелство, непрестанна лоялност, семейни отношения и политически интриги. Тежестта на Каджика е реална, заплахата за живота ѝ неизбежна, а играна съпрузи е нещо повече от обикновена игра. Хари трябва да намери подходящ партньор, който да да защити дъщеря му, преди някой да открие дълбоко пазена тайна, за която дори невинното момиче не подозира.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾