Haikyuu!! Second Season

ハイキュー!! セカンドシーズン

Премиера:
04/10/2015г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
25
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Production I.G
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Shounen, Sports, Drama, Comedy, School
Продуценти:
TOHO animation, Shueisha
След участието си в Inter-High, волейболният отбор на гимназия Карасуно (Karasuno) се оптива да пренасочи усилията си, стремейки да насочат усилията си към предстоящия пролетен турнир.
Когато получават покана от дългогодишния им съперник Nekoma High, Карасуно се съгласява да вземе участие в голям тренировъчен лагер, заедно с много забележителни волейболни токийски отбори и дори някои играчи от национално ниво. С тренирането с някои от най-трудните отбори в Япония, те се надяват не само да изострят своите умения, но и да излязат с нови атаки, които биха ги укрепили. Освен това, Хината и Кагеяма се опитват да разработят по-мощно оръжие, което може да наручи дори най-солидните.
Изправяйки се пред може би последния си шанс за победа, преди да са станали старши играчи, членовете на волейболния отбор на Карасуно трябва да се научат как да изгладят различията си и да се обучат повече от всякога, ако искат да преодолеят сериозните стари и нови опоненти - включително техния съперник Aoba Jousai, заедно със защитника им Тоору Окиава (Tooru Oikawa).

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾