Haikyuu!! Second Season

ハイキュー!! セカンドシーズン

След участието си в Inter-High, волейболният отбор на гимназия Карасуно (Karasuno) се оптива да пренасочи усилията си, стремейки да насочат усилията си към предстоящия пролетен турнир.
Когато получават покана от дългогодишния им съперник Nekoma High, Карасуно се съгласява да вземе участие в голям тренировъчен лагер, заедно с много забележителни волейболни токийски отбори и дори някои играчи от национално ниво. С тренирането с някои от най-трудните отбори в Япония, те се надяват не само да изострят своите умения, но и да излязат с нови атаки, които биха ги укрепили. Освен това, Хината и Кагеяма се опитват да разработят по-мощно оръжие, което може да наручи дори най-солидните.
Изправяйки се пред може би последния си шанс за победа, преди да са станали старши играчи, членовете на волейболния отбор на Карасуно трябва да се научат как да изгладят различията си и да се обучат повече от всякога, ако искат да преодолеят сериозните стари и нови опоненти - включително техния съперник Aoba Jousai, заедно със защитника им Тоору Окиава (Tooru Oikawa).

Трейлър

За да изгледате всички 25 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Това аниме е нещо уникално!

Аз мога ли да питам как да намеря сезон 4

Не знам какво друго да кажа освен, че това е уникално аниме и аз като човек, който играе волейбол съм изключително надъхана да гo гледам :) 💥 💥 💥

Този сезон беше уникален🔥🔥

мен много ме радват физономийте им 😂 💗

Мен многоме радва профилната ти😂. Ливай=mr. Clean мн вярно😌✌️

Хиихихих мерси и твойта е хубава suna 😌😌

любимото ми аниме

Препоръчвам го на всеки!!

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах