Haikyuu!!

ハイキュー!!

Вдъхновен след като вижда волейболнтие звезди "Little Giant" в действие, дребосъкът Шойоу Хината (Shouyou Hinata) съживява волейболния клуб в своето училище. Новосформираният отбор дори организира турнир - за жалост обаче в първия им мач се оказва, че са на последно място, след бруталното им размазване от "King of the Court," Тобио Кагеяма (Tobio Kageyama). Хината си обеща да надмине Кегеяма.
След като завършва средното училище - момчето се присъединява към волейболния отбор на гимназия Карасуно (Karasuno), само за да открие, че неговият заклет съперник е негов съотборник. Благодарение на малкия си ръст, Хината се бори с намирането на ролята си в отбора, дори и с умението си да прави превъзходни скокове. Изненадващо, Кагеяма си има своите проблеми, с които само Хината може да му помогне. А съвместното им сработване изглежда единственият начин, за да може отбора да бъде успешен.
Базиран на извесната едноименна шоунен манга на Харуичи Фурудате (Haruichi Furudate), Haikyuu!! е вълнуваща и емоционална спортна комедия, следвайки решителни атлети в опитите им да закърпят разгорещеното си съперничество, за да направят своя гимназиален отбор по волейбол най-добрия в Япония.

Трейлър

  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Много е добро наистина

За сега е доста хубаво

Ще гледам когато мога

ДОБРООООО МОНОГО ДОБРО

Това аниме ме изненада много приятно😋 10/10

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах