Haikyuu!!

ハイキュー!!

Вдъхновен след като вижда волейболнтие звезди "Little Giant" в действие, дребосъкът Шойоу Хината (Shouyou Hinata) съживява волейболния клуб в своето училище. Новосформираният отбор дори организира турнир - за жалост обаче в първия им мач се оказва, че са на последно място, след бруталното им размазване от "King of the Court," Тобио Кагеяма (Tobio Kageyama). Хината си обеща да надмине Кегеяма.
След като завършва средното училище - момчето се присъединява към волейболния отбор на гимназия Карасуно (Karasuno), само за да открие, че неговият заклет съперник е негов съотборник. Благодарение на малкия си ръст, Хината се бори с намирането на ролята си в отбора, дори и с умението си да прави превъзходни скокове. Изненадващо, Кагеяма си има своите проблеми, с които само Хината може да му помогне. А съвместното им сработване изглежда единственият начин, за да може отбора да бъде успешен.
Базиран на извесната едноименна шоунен манга на Харуичи Фурудате (Haruichi Furudate), Haikyuu!! е вълнуваща и емоционална спортна комедия, следвайки решителни атлети в опитите им да закърпят разгорещеното си съперничество, за да направят своя гимназиален отбор по волейбол най-добрия в Япония.

Трейлър

За да изгледате всички 25 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Нееее😭😭😭😭😭

animeto mi wliza w top 10 naj dobri animeta koito sum gledal nqkoga.

линковете са забранени

Много добро аниме!Трябва да го гледате.Не е дълго,но само не знам като напиша haikyu ми излиза първи сезон и second сезон,но има и haikyu to the top и не знам какво е това.Може ли някой да ми каже.🙂

Nishinoya има като гласа на Bakougo от MHA

Нека те поправя за да не звучиш тъпо. "Гласовия актьор на Нишиноя е същия като на Бакуго":d

Anime Kid, не е нужно толкова да се палиш от грешките на другите. Все пак не си ги писал ти, нали?😉

Не разбирам едно. Защо на превода пише "Сугавара" а то трябва да е Сугалара или нещо от типа.

Щот не знаеш английски

Animes kid, не се пали. Просто изслушай как му казват името. Пък и аз го чувам Шугалара

Зареди повече

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах