Hai to Gensou no Grimgar

灰と幻想のグリムガル

Страх, оцеляване, инстинкт. Изхвърлени на чужда земя с нищо друго освен мътни спомени, те могат да усетят само тези три емоции, които резонират дълбоко в техните души. На група непознати не им е оставен друг избор, освен да приемат единствената платена работа в този подобен на игра свят - а именно ролята на войници в Резервната армия и да елиминират всичко, което заплашва мира в света на Гримгар (Grimgar).

Когато всички по-силни кандидати се присъединяват, онези, които са останали, трябва да създадат партия заедно, за да имат някакъв шанс за оцеляване. Тази нещастна група се състои от Манато (Manato), харизматичен лидер и свещеник; нервния крадец Харухиро (Haruhiro); веселия ловец Юме (Yume); младата магьосница Шихору (Shihoru); добрия воин Могзо (Mogzo) и буйния тъмен рицар Ранта (Ranta). Въпреки сходството си, това не е просто игра - няма повторения или прераждания, убиваш или ще бъдеш убит!

Сега, единствено от тази разбойническа група от невероятни бойци зависи дали заедно ще успеят да оцелеят в свят, където линията между живота и смъртта са много тънко разделени.

Трейлър

За да изгледате всички 12 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Анимето е страхотно !!! Благодаря за превода , оценяявам трудът на преводачите и им пожелавам да правят това което обичат , не слушайте хейтърите и продължавайте да правите добро .😃 😁 💚

невероятно аниме браво за качване и превода

много сладко аниме <3

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах