Hagure Yuusha no Aesthetica

はぐれ勇者の鬼畜美学〈エステティカ〉

Около тридесет години преди началото на Hagure Yuusha no Aesthetica, избрани хора от Земята са призовани към други светове, като само около половината са могли да се завърнат. Един от младите, които са били избрани, е Акатсуки Осава (Akatsuki Ousawa), който е изпратен към Алайзард (Alayzard), за да победи Черния Господар Гариус (Dark Lord Garius), което и прави, преди да се завърне към неговия свят. Някои от успелите избрани се завръщат с малки бижута като сувенири. Акатсуки, от своя страна решава друго - той взима със себе си дъщерята на Черният Господар, Миу (Miu), която се представя като отдавна изгубената му малка сестра!

След като се завръщат, Акатсуки и Миу са принудени да се присъединят към специално училище наречено BABEL, където трябва да тренират, за да могат да овладеят силите, които са придобили от Алайзард, с надеждата един ден да служат на човечеството. Ще могат ли Акатсуки и Миу да запазят в тайна своите истински самоличности или тяхното намерение да живеят в спокойствие ще се провали?

Трейлър

За да изгледате всички 12 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Много яко 9/10

Кой малоумен админ е променил аудиторията на "тийн 13 или по-големи".
Тя си е "умерена голота".

поправих го, но честно се учудвам, че има хора, които обръщат внимание на тези неща

Ще има ли 2ри сезон

същото е като да се моля за леля Станка от 5тия етаж да се оправи след като е починала от 2012 то вече е забравено а ти са молиш за с2

Не зареждат епизодите :(

мен ми зарежда

Всички епизоди са добавени, благодаря Клариса. приятно гледане на всички! 💗

Анимето е страхотно. В vbox7 ги има всички епизоди преведени на български.

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах