GRAND BLUE

ぐらんぶる

Йори Китахара (Iori Kitahara) се премества в крайбрежния град Изу (Izu) за първата си година в университета, пребивавайки над Grand Blue - магазинът за гмуркане на чичо му. Йори има големи надежди и мечтае за идеалния колежански живот, но когато влиза в магазина, бива засмукан в алкохолните дейности на безгрижните членове на клуба за гмуркане, които са и най-честите посетители. Подтикнат от Шинджи Токита (Shinji Tokita) и Рюджиро Котобуки (Ryuujirou Kotobuki), Йори неохотно се присъединява към странното им парти. Братовчедка му Чиса Котегава (Chisa Kotegawa), по-късно влиза в магазина и го хваща в крачка, спечелвайки си нейното пренебрежение.

Въз основа на популярната комедийна манга на Кеджи Иное (Keji Inoue) и Кимитаке Йошиока (Kimitake Yoshioka), Grand Blue следва вълнуващия живот на Йори, заедно с ексцентричните му нови приятели, докато се стреми да осъществи идеалната си мечта за колежански живот, като същевременно се научава как да се гмурка с акваланг.

Трейлър

  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Това беше едно от най - добрите анимета на 2018 - скрито съкровище, много добра комедия, която беше пренебрегната заради шонен еуфорията.

1000% съгласна🤔 много смях пада, жалко че не получава вниманието което заслужава : (

Има още доста такива анимета, особено тези отпреди 10, 20 години, които хората не гледат, защото били стари анимета. Който не е гледал GTO не знае какво е комидийно аниме(но в същото време и доста сериозно)

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах