Gotoubun no Hanayome

五等分の花嫁

Гимназиална романтична комедия с пет пъти по-сладки момичета! Гимназист трябва да работи почасово, помагайки на пет сестри да учат, за да могат да завършат. За съжаление единственото нещо, което е общо между тях е, че всички те мразят да учат!

Пет момичета, които искат да правят всичко друго, освен да учат, и техният учител - гимназист, който освен многото прочетени книги, не притежава нещо особено. Фуутаро Уесуги (Fuutarou Uesugi) поема преподавателското предизвикателство, просто защото отчаяно се нуждаеше от пари. Но какво може да направи когато ученичките му, пет красиви дъщери на богат бизнесмен, успяват да намират пет пъти оправдания, с които да се скатават?! С тази скорост на учене сестрите няма да се дипломират, затова ако иска да получи заплата, Фуутаро трябва да измисли план, който да пасва на всяка една от тях... Което обаче е труд на вятъра, когато всяка една от тях го смята за загубеняк!

Трейлър

За да изгледате всички 12 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

става но мику е най-зле от 5 дори ицуки е по-добра от нея аз не въобще не харесват и двете

добре но все още е зле

mnogo si zabluden

ти си много досаден и заблуден

Хубаво харесва ми

⚠️1 yotsuba 2 nino 3 ichika 4 miki 5 itsuki (мое мнение не се сърди за това гледах и четох мангата за това е така за мен)

Разбират и съглазен но нино може да първо място за това да

Бате искам втори сезон 😍😍😍

Ще има! И то тази година!

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах