Goshuushou-sama ninomiya-kun

ご主婦様二宮くん

Английско заглавие:
Good Luck! Ninomiya-kun
Премиера:
05/10/2007г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
R+ (Умерена голота)
Студио:
AIC Spirits
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Fantasy, Harem, Comedy, Ecchi
Продуценти:
Kadokawa Shoten

Шунго Ниномия (Shungo Ninomiya) е обикновен гимназиален ученик, който живее с по-голямата си сестра Рйоко (Ryoko) или поне когато не изпълнява поредната задача като наемник. Животът на младото момче обаче престава да бъде нормален в момента, в който сладката Маю Цукимура (Mayu Tsukimura) не се спуска в центъра на училищния кампус от военен хеликоптер. Оказва се, че Рйоко изпраща това момиче, заедно с по-големия ѝ брат Микихиро (Mikihiro), за заживеят в домакинството на Ниномия.

Новопристигналата рода обаче се оказва малко по-специална - Маю всъщност е сукубус, а брат ѝ - инкуб! И сякаш обстоятелствата не са достатъчно напрегнати, та Маю да се окаже, че е придобила андрофобия - страх от мъже! Единствено от Шунго зависи да ѝ помогне да преодолее своя страх. Рйоко планира да принуди Маю да стане по-близка с Шунго, а за да го направи, е готова да използва някои съмнителни методи, като например да ги накара да споделят едно легло и дори да се къпят заедно!

Ситуацията допълнително се усложнява когато президентът на ученическия съвет, Рейка Ходжо (Reika Houjou), не пристига като новата прислужница на семейство Ниномия, като няма да се спре пред нищо, за да осуети сексуалното обучение на Шунго и Маю. С внезапната поява на всички тези събития, обикновеният живот на Шунго е на път да поеме интересен и леко смущаващ обрат.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾